Author Topic: Macro problem with bo4 ps4  (Read 121 times)

R4zok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Macro problem with bo4 ps4
« on: January 12, 2019, 01:37:34 AM »
Hello to all forum.
I' ve a question about the rapidfire macro.
The problem is that i've follow and set the instructions but it doesn't work. Can you help me?

Sorry for my bad english.


R4zok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #1 on: January 12, 2019, 05:42:54 PM »
Could it be some interfence with USB port occupied by my bluetooth headphones?

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1613
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #2 on: January 12, 2019, 06:35:17 PM »
can your post your macro here?
or it's better to export your config and macro in it and send them to us.

R4zok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #3 on: January 12, 2019, 07:18:13 PM »
Ok, should I send you a private message with my config?

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1613
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #4 on: January 13, 2019, 12:20:43 AM »
got your message.

but please post them here next time,
it might help others in the meanwhile:)

your config and macro have been forwarded to our R&D team,
reply be available in 12-24 hours.

Louflo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #5 on: January 13, 2019, 02:11:21 PM »
if u want a good rapid fire use this
[RT/R2 or other key] 40ms
[/!\ NOTHING  /!\] 20ms

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1613
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #6 on: January 13, 2019, 02:48:01 PM »
Hi R4zok, we imported your config and macro,
and found no error in them.

and here some tips for you:
1. try using other keys as hotkey to trigger the macro,
such as K/L/M etc on keyboard, which are not used in our default settings.

for if your mouse can't trigger macros, there might be some problem with it.

2. try adding some more holdtime for every line of your macro,
if the holdtime is too short, macro might be ignored by some games.


R4zok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #7 on: January 13, 2019, 06:10:42 PM »
I change some line in the macro and it works!, thank you richard and louflo for support, thank you so much.

R4zok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #8 on: January 17, 2019, 07:53:05 PM »
Hello, i'm sorry if i return in this topic , but can i' ve best macro setting for speedfire and anti-recoil?

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1613
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #9 on: January 17, 2019, 11:43:57 PM »
hold time in raidfire or anti-recoil macros will need to be changed according to different games and different weapons you are using.
you will have to try the best hold time for macros yourself.

R4zok

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Macro problem with bo4 ps4
« Reply #10 on: January 18, 2019, 06:25:34 PM »
Ok, thanks  :)