Author Topic: Config for call of duty cold war  (Read 1958 times)

jacobmsk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Config for call of duty cold war
« on: November 16, 2020, 05:10:39 AM »
it would be nice to see this config

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #1 on: November 16, 2020, 10:12:57 AM »
it's been added.(PS4)

jacobmsk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #2 on: November 16, 2020, 03:18:06 PM »
This is standard and I'm talking about custom

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #3 on: November 16, 2020, 04:45:07 PM »
did you feel anything wrong with our config?

jacobmsk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #4 on: November 16, 2020, 07:20:17 PM »
yes I do not understand at what dpi the standard config was configured

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #5 on: November 17, 2020, 10:05:40 AM »
1. in-game settings:
Horizontal Stick Sensitivity = 14(Insane)
Vertical Stick Sensitivity = 14(Insane)
ADS Stick Sensitivity(Low Zoom) = 2.00
ADS Stick Sensitivity(High Zoom) = 2.00
Button Layout = Default
Aim Down Sight Behavior = Hold
Stick Layout = Default
Left Stick Min Input Threshold = 5
Left Stick Max Input Threshold = 99
Right Stick Min Input Threshold = 5
Right Stick Max Input Threshold = 99

2. mouse settings:
5000DPI/500HZ

3. default config for COD: BO Cold War

jacobmsk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #6 on: November 18, 2020, 09:02:00 AM »
Good thanks)

Nightcity

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #7 on: November 21, 2020, 06:55:03 PM »
I’m having a problem of when I hit the sprint button while holding the move forward button and decided to also press the move left or right button at the sametime, my character stops sprinting? Whereas in past COD's it wouldn’t stop sprinting because it shouldn’t.

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #8 on: November 21, 2020, 08:33:19 PM »
please upgrade to the latest firmware version,
it has been fixed there.

Nightcity

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #9 on: November 22, 2020, 05:59:28 AM »
I have flash tool V5.3.100 installed and the problem is still there.

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #10 on: November 22, 2020, 04:35:13 PM »
please try this version:
http://www.reasnow.com/download/ReaSnowApp/ReaSnow%20Flash%20Tool%20V5.4.0.zip

then restore all to factory defaults,
and add a new config for COD BO Cold War,
do not change anything in it.

Nightcity

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #11 on: November 22, 2020, 05:01:40 PM »
I will try this thank you very much. Btw what do you mean by "do not change anything in it"?

Nightcity

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #12 on: November 22, 2020, 05:41:13 PM »
I tried the V5.4.0 and unfortunately its not working. The light on my s1 is blinking red. On the app I updated to V1.3.4 and it's saying "Your application encountered a fatal error and cannot continue."

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #13 on: November 23, 2020, 10:13:51 AM »
hi, can you send a video to show us all your issue? post the link here or send it to support@reasnow.com, please.
did you hear any beep?

As for the APP, please uninstall and reinstall it, and if this failed to help you,
please provide more detail about your phone, such as the model and its producer.

Nightcity

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #14 on: November 28, 2020, 05:49:44 AM »
Yes the s1 beeps and then it starts to blink a red light and the keyboard nor the mouse responds. I'm on ps4. I couldn't figure out how to upload a video here. Wouldn't give me the option to upload a video.

Nightcity

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #15 on: November 28, 2020, 08:45:07 AM »
The problem im experiencing is if i press and hold the W key and then press left shift to start sprinting foward, while im sprinting foward with W key held, if i press A key or D key it will stop me from sprinting, whereas in other CODS this problem wouldnt happen. Im using V5.3.100 (also tried V5.3.95) since i cant use V5.4.0, after uninstalling and installing, because my Samsung Galaxy s5 is not working with the manager app V1.3.4 but does work with V1.3.2.

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #16 on: November 30, 2020, 10:09:51 AM »

Nightcity

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #17 on: December 02, 2020, 07:01:41 AM »
Awesome, everything is working great again. Thank you.

alex_sanja77

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #18 on: December 30, 2020, 11:48:53 PM »
Hi, Richard I have a small problem with the cold of war game, sometimes the aim works 100%, it sticks to the enemy, but basically I don't shoot it at the enemy, but I don't hit the bullets, it seems that there is a wall in front of him.

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2965
Re: Config for call of duty cold war
« Reply #19 on: December 31, 2020, 10:53:39 AM »
Please answer the following questions as many as possible,
so we can provide better support for you.

1. your console and game
2. mouse DPI/CPI and USB report rate, mouse model, and producer
3. settings in the game on console, such as sensitivity, dead zone, acceleration, aim assist, etc.
4. which config has been activated in ReaSnow S1?
your settings for HIP/ADS /HIP YX Ratio/HIP MIN/ADS YX Ratio/ADS MIN/curve in this config
5. ReaSnow S1 firmware and APP version
6. a detailed problem statement on using your mouse
7. a video to show us your trouble will be better
you can upload the video to youtube or other file sharing server, and send us the link.