Author Topic: Crosshair connect to Cronusmax plus  (Read 559 times)

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Crosshair connect to Cronusmax plus
« on: April 22, 2019, 03:29:20 PM »
Hello, tell me please, is it possible to connect cronusmax plus to crosshair Reasnow.  I know that xim apex can be, but can it be done with crosshair?  Thank you in advance!

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2044
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #1 on: April 22, 2019, 03:38:16 PM »
currently, cross hair can accept cronusmax's signals(scripts or not).
but cronusmax will not accept cross hair's output.
so it depends on how you are going to use them.

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #2 on: April 22, 2019, 03:45:52 PM »
For a macro that is filled in cronusmax plus.  And does it make sense to use cronusmax?  Thanks for the quick response.

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2044
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #3 on: April 22, 2019, 03:51:56 PM »
yes, if cronusmax is connected to USB PORT 2/3 on cross hair,
its macro can be recognized by cross hair.

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #4 on: April 22, 2019, 04:01:28 PM »
That is, directly to the crosshair?  Without a hub?  And how then to connect the keyboard or mouse?

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2044
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #5 on: April 22, 2019, 04:40:42 PM »
USB hub is OK, cross can recognize many hubs.

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #6 on: April 22, 2019, 04:59:44 PM »
I apologize, I did not quite understand how to connect it to the 2/3 port.  and the mouse or Klava then where?  And what combinations should be carried over cronusmax in order for the crosshair to see it?  Just cronusmax refuses to perceive the crosshair.

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2044
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #7 on: April 22, 2019, 05:24:10 PM »
please read page 5 in our user manual, which can be found here:
http://www.reasnow.com/forum/index.php?topic=28.0

connect your USB hub to port 2/3,
then connect your kb/ms to this hub,
and cronusmax to the remaining port on cross hair.

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #8 on: April 22, 2019, 08:44:10 PM »
cronusmax refuses to work, did everything as you said

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2044
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #9 on: April 22, 2019, 09:48:58 PM »
try sending a single R2 from cronusmax to cross hair,
and let us know the result.
any more support in need, please provide some more details, such as wiring, settings, etc.
a video or some screenshots will be better.

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #10 on: April 22, 2019, 11:30:38 PM »
Сейчас заметил что hub не выводит почему клавиатуру, поменял два hub,  и все равно не выводит, а на прямую может.

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #11 on: April 22, 2019, 11:43:00 PM »
Now I noticed that the hub does not display why the keyboard, changed two hubs, and still does not display, but it can direct.  (Sorry for the above)

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #12 on: April 22, 2019, 11:48:12 PM »
Is it possible to insert the mouse and cronus in the hub, and the keyboard separately?

Kirka24128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #13 on: April 23, 2019, 12:12:28 AM »

richard

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2044
Re: Crosshair connect to Cronusmax plus
« Reply #14 on: April 23, 2019, 10:33:46 AM »
thanks for the details!
your question has been forwarded to our R&D team,
will reply later.